Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta aktier, bedriva restaurang- och caféverksamhet, konsultationer inom restaurangbranschen, konsultationer och coachning inom friskvård, träning och hälsa, litterärt och konstnärligt skapande och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 233 | 465 | 592 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -387 | -220 | -68 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 619 | 239 | 112 |
Årets resultat (tkr) | 1 619 | 239 | 112 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 211 | 828 | 646 |
Antal anställda | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 233 | 465 | 592 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -387 | -220 | -68 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 619 | 239 | 112 |
Årets resultat (tkr) | 1 619 | 239 | 112 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 10 | 296 | 305 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 201 | 532 | 341 |
Tillgångar (tkr) | 2 211 | 828 | 646 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 161 | 741 | 502 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 50 | 86 | 143 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 211 | 828 | 646 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 100 | 200 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | ||
Omsättning per anställd (tkr) | 465 | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -166.1% | -47.3% | -11.5% |
Soliditet | 97.7% | 89.5% | 77.7% |
Kassalikviditet | 4402.0% | 618.6% | 238.5% |
Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta aktier, bedriva restaurang- och caféverksamhet, konsultationer inom restaurangbranschen, konsultationer och coachning inom friskvård, träning och hälsa, litterärt och konstnärligt skapande och därmed förenlig verksamhet.